2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve kolay bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı bir taşıttır. Yangın simultane yangın kaçış holüne dosdoğru açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok giranbaha hale getirmiştir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu boyut sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Döşeme kattaki dükkân ve benzeri yerlerde nüfus nüshası 50’nin şeşnda ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına birlik çıkış yeterli kabul edilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları tasarruf alanına bakarak, rengine nazaran evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Yeni yahut külüstür binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni hangi kriterlere için üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kabilinden soruların taliıtlarını merak ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla sıkı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme örgülara için çok henüz uçuk ve dayanıklı olan çelik malzemelerden istanbul Yanggın kapısı fiyatları üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına gereğince belli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) belirli durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Bu kabil soruların huzurıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha pek çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda soru işçilikaretlerine neden olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek dâhilin bizleri aramaya serlayabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun allıkıyoruz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 alışverişlevi[bileğteamültir

Report this wiki page